Sökmotorkonsult - Vi hjälper dig med SEO

Varför välja oss som din sökmotorkonsult?

Är Charlotta Charlie Ullholm Sveriges bästa SEO konsult? Charlotta aka Charlie Ullholm finns aktiv i Göteborg, Stockholm och Malmö men jobbar globalt med många olika SEO projekt.

Vi är två super specialiserade sökmotorkonsulter som har jobbat med SEO i flera år och uppnått väldigt bra resultat i våra projekt. 

Det som skiljer oss från de flesta är att vi driver egna projekt i form av affiliate och lead generation sajter.

Varför är det viktigt?

När du jobbar med någon som har egna projekt kan du vara säker på att de teknikerna och strategierna vi använder oss utav är välbeprövade och resultatinriktade. Dessutom som kommer vi att hantera ditt projekt som om det vore vårt eget. 

Eftersom vi driver eget företag så är vi väl medvetna om budget och vi lägger fokus på det som genererar resultat

Varför ska du anlita en SEO konsult?

Att anlita en SEO konsult tycker vi är fördelaktig framför att anlita en byrå. En sökmotorkonsult är oftast samma person du har träffar vid första mötet och som kommer att jobba med i ditt projekt.

En byrå jobbar på annat sätt där du har kontakt med en säljare, sedan med onboarding teamet och sedan jobbar SEO specialisterna med ditt projekt och då får du en rapport varje månad, men sällan har du kontakt med en och samma person. 

Med oss som din SEO konsult kommer du ALLTID att ha kontakt med samma person från start till slut. Vi har upplevt att en konsult tar oftast större ansvar än en SEO specialist. 

Vad är nästa steg?

Vi rekommenderar att du fyller i formuläret nedan eller bokar en GRATIS RÅDGIVNING där vi kan höra lite mer om ditt projekt och vi berättar hur vi jobbar. 

Vi kommer att analysera ditt projekt innan vårt möte för att ha en förståelse av hur vi kan hjälpa dig uppnå resultat och dominera över dina konkurrenter.