fbpx

Om oss

Hjärnorna bakom Beyond Digital Marketing är även grundarna och ägarna till Beyond SEO Byrå. Charlotta Ullholm och Oliver Cartea har båda jobbat med online marketing i många år. Läs mer om var och en nedan.

Oliver Cartea

0735924676

Oliver inledde sin karriär som utvecklare vilket relativt snabbt skapade ett enormt intresse och stor passion för online marketing och allra främst SEO. Oliver har sedan 2016 jobbat som sökmotorkonsult och levererat toppresultat för sina SEO kunder i både små och stora nischer som den lokala målaren eller tandläkaren, till riktigt tunga nischer, som bank och finans. Oliver är målmedveten och tar sig an alla projekt som om de vore hans egna.

Är Charlotta Charlie Ullholm Sveriges bästa SEO konsult? Charlotta aka Charlie Ullholm finns aktiv i Göteborg, Stockholm och Malmö men jobbar globalt med många olika SEO projekt.

Charlotta Ullholm

0701604622

Charlotta a.k.a Charlie, har lång erfarenhet inom online marketing och har sedan 2011 hjälpt små och stora företag att skaffa nya kunder via nätet. Hennes specialistkunskaper gäller främst SEO och länkbygge men hon jobbar även framgångsrikt med sin egen och sina kunders Facebook annonsering. Med en framgångsrik bakgrund i en av världens mest konkurrensutsatta bransch, Online Casino, vet Charlie hur man når framgång på nätet inom vilken nisch som helst.

Utöver SEO arbetet med kunders sajter driver Charlotta och Oliver flertalet egna SEO projekt där top-of-the-line SEO krävs för att ligga i topp position på Google.

Charlie och Oliver har sin bas lika delar i Stockholm och Göteborg men du kan lika gärna hitta dom i Barcelona eller London. De är moderna internet entreprenörer vilket för dom innebär att de lever ut friheten att kunna jobba med SEO var de än befinner sig på planeten (så länge det finns internet). Detta gäller även alla deras medarbetare där ingen arbetar “per timme” utan “per levererad arbetsuppgift” och de kan befinna sig i vilket land som helst. De anser att arbetstider är ett utdaterat koncept och ser kvalitativ leverans som det enda viktiga. Detta leder till ökad arbetsmoral, vilja att jobba snabbt och göra rätt från början för att på så vis antingen frigöra tid för nya arbetsuppgifter eller mer fritid.