fbpx

SEO analys av din hemsida

som du aldrig sett förr!

Beställ din SEO analys samt genomgång

Vi går igenom SEO analysen under ett videosamtal tillsammans med dig där du har möjlighet att ställa alla dina frågor. Du kommer att få mycket värde samt en förståelse för vad som är viktigast för just din webbplats.

Vad vi går igenom under videosamtalet

Teknisk SEO analys

Plus det lilla extra

Beställ en genomgång av analysen genom att välja en dag och tid som passar dig!

Du beställer din SEO analys genom att välja dag och tid nedan och samtidigt svara på några korta frågor om ditt företag.

OBS! Analysen är INTE kostnadsfri - Din investering blir 2500 kr

Vi jobbar inte med vilka som helst

Vi väljer våra kunder noggrant och har väl valda kriterier som måste uppfyllas om vi ska gå vidare med ett samarbete. Ett av dessa är att vi ska vara säkra på att SEO är rätt för din business och att vi vet att det kan generera mer försäljning åt ert företag.

Hjälp oss lära känna dig och ditt företag

Ange så mycket information som möjligt, det tar bara några minuter. Detta gör vi för att få en helhetsbild av ditt företag för att kunna veta hur vi ska hjälpa dig.

Vad du får

När du bokar konsultation och bestämt dig för att satsa på din verksamhet kommer vi noggrant gå igenom alla aspekter av SEO för din företagshemsida och presentera en skräddarsydd plan som ska hjälpa dig att öka din verksamhets intäkter.

Trygg och hållbar SEO

Vi använder oss av samma process för våra egna hemsidor som för din företagshemsida. 

Vad är en SEO-analys?

En SEO analys är en process där man tittar på olika aspekter av webbplatsen, t.ex. dess innehåll, struktur, kodning och hur den står sig i förhållande till konkurrenterna. En SEO-analys kan hjälpa till att identifiera områden som behöver förbättras så att en framgångsrik SEO-process kan inledas.

Varför är det viktigt att utföra en SEO-analys av din hemsida?

Det är viktigt eftersom den kan hjälpa dig att identifiera områden som behöver förbättras så att du kan påbörja en framgångsrik SEO-process. Det är också bra att titta på hur din webbplats presterar jämfört med dina konkurrenter. På så sätt kan du identifiera möjligheter och bestämma vad du behöver fokusera på. Det kan faktiskt vara ganska givande att se hur bra din webbplats presterar jämfört med andra webbplatser i samma nisch.

Vad får man ut av en SEO-analys?

Det finns ett antal saker du kan få ut av en SEO-analys, till exempel en tydlig förståelse för vad som behöver göras för att förbättra din webbplats rankning. Du kan också använda en analys för att jämföra din webbplats med dina konkurrenter. Detta kan hjälpa dig att identifiera möjligheter och bestämma var du ska fokusera dina ansträngningar. Slutligen kan den hjälpa dig att hålla dig uppdaterad med de senaste förändringar av Googles algoritmer.

Är en SEO analys samma sak som en On Page analys? 

En SEO analys brukar gälla för hela din webbplats medans en on page analys kan gälla bara för en sida på din webbplats.  

Vad är en teknisk SEO-analys?

Det är en process där man undersöker en webbplats kod och struktur för att identifiera eventuella problem som kan påverka dess ranking. Den omfattar också en undersökning av webbplatsens indexerbarhet för sökmotorer. Eventuella problem som identifieras kan åtgärdas för att hjälpa till att förbättra webbplatsens ranking.