fbpx

SEO Göteborg - Beyond Digital Marketing

Med SEO i Göteborg hjälper vi företag från Göteborg att synas för deras tjänster eller produkter.

Med SEO Göteborg kan du ranka din hemsida för sökningar som är kopplade till Göteborg. Detta är väldigt vanligt att man jobbar med och det är ganska många företag som missar att ha detta i åtanken när man skriver om sina tjänster. Låt mig ge dig ett exempel: 

Du driver ett företag som jobbar med att hyra ut konsulter inom IT. Din målgrupp, dvs företag i Göteborg som letar efter konsulter inom IT söker efter bolag som kan hjälpa dom att få in en konsult till sitt bolag. Detta bolag går till Google och söker: ”IT konsult Göteborg” – det dom hittar är dina konkurrenter 🙁 

Se till att du optimerar för lokala sökningar!

 

Välkommen till Beyond Digital Marketing, din SEO partner i Göteborg. Vi har arbetat med digital marknadsföring med fantastiska framgångar sedan 2017 och vi fokuserar på organisk gratis riktad trafik från Google, sökmotoroptimering.

Vi är baserade i Göteborg och hjälper företag att nå topplaceringar i varje stad, enligt Google, för SEO! Vi har över 1000 webbplatser som vi regelbundet kör tester på, utöver våra kunders webbplatser. Detta gör att vi ligger långt framme när det gäller att förstå hur sökalgoritmen verkligen fungerar.

Vi gillar inte att prata om konkurrenterna, men verkligheten är att om de inte har tillgång till vår data kommer de inte att göra ett säkert och kraftfullt SEO-arbete, nästan som att lita på att en blind kirurg skulle operera en älskad familjemedlem!

Det finns så mycket felaktig information därute från de ”stora pojkarna” inom SEO, tyvärr är dom inte mycket mer än brickor i Googles spel. Det är därför du behöver gå Beyond!

seo göteborg hjälper med arkitekturanalys

Arkitekturanalys

 • Strategi för innehåll
 • Optimering av nuvarande webbsidor
 • Målinriktning på nyckelord
 • Utveckling av innehåll
 • Framgångsrika lösningar
on page optimering i göteborg

On page optimering

 • Skapande av SEO-vänliga URL-adresser
 • SEO-titel och META-beskrivning
 • Anpassning av strukturen
 • Strategi med interna länkar
vi hjälper dig med off page optimering i göteborg

Off page optimering

 • Länkarbete
 • Skapande av profiler för ditt företag i sociala nätverk
 • Uppföljning av arbetet
 • Analys av backlänkar
 • Rapportering

SEO är viktigt för företagets lönsamhet

Genom att synas högt upp i sökresultaten ökar du chansen att potentiella kunder hittar dig när de letar efter produkter eller tjänster som du erbjuder. Fler besökare på din webbplats ökar också sannolikheten för att dessa besökare konverteras till leads och slutligen till betalande kunder.

Investering i SEO har flera fördelar när det gäller att maximera vinsten, för det första är SEO mer kostnadseffektivt än traditionella annonsering metoder som Google Ads. En högre ranking i organiska sökresultat genererar kontinuerlig trafik till din webbplats utan att du behöver betala för varje klick.

För det andra kan SEO hjälpa dig att synas lokalt för att dra nytta av lokala sökningar. Att ha din webbplats synlig för potentiella kunder i ditt geografiska område kan leda till fler kvalificerade försäljningskontakter och ökad lokal affärstillväxt.

För att maximera din företagets lönsamhet och dra nytta av dessa fördelar är det viktigt att anlita en erfaren SEO-konsult som kan optimera din webbplats och innehåll på ett sätt som lockar både sökmotorer och potentiella kunder.

Så varför inte kontakta oss för att börja optimera din webbplats idag?

SEO strategi med långsiktiga och mätbara resultat

En effektiv SEO-strategi är avgörande för att uppnå långsiktiga och mätbara resultat för ditt företag. Genom att kombinera olika tekniker och verktyg kan du öka din synlighet och rangordning i sökmotorernas resultat.

Verktyg som Ahrefs och SEMrush spelar en viktig roll i att mäta framgång inom SEO. Med hjälp av dessa verktyg kan du få insikter om dina konkurrenters SEO-strategier, spåra dina egna rankingar och sökordssökningar som genererar trafik till din webbplats. Detta ger dig möjlighet att göra nödvändiga justeringar och optimeringar för att förbättra din position.

För att bedöma SEO-prestanda är det avgörande att använda både kvalitativ och kvantitativ mätning. Kvalitativ mätning fokuserar på att analysera faktorer som användarupplevelse, sidans laddningstid och kvaliteten på dina länkar och innehåll. Kvantitativ mätning å andra sidan fokuserar på att samla in data som trafikökning, antal konverteringar och rankningspositioner.

Genom att kombinera båda metoderna kan du få en komplett bild av din SEO-prestanda och fatta informerade beslut för att förbättra din strategi och nå långsiktiga och mätbara resultat.

Våra lokala SEO tjänster i Göteborg | Vad vi gör för dig

 • Granskar din befintliga webbplatsrankning och se hur vi kan förbättra den.
 • Utvärdering av konkurrenterna i din nisch för att veta vad de gör och hur vi kan slå dom.
 • Reparerar och underhåller strukturen på din webbplats så att den överensstämmer med de senaste uppdateringarna av Googles algoritmer.
 • Uppdaterar din webbplats kod för att se till att dina sidor indexeras korrekt av sökmotorerna.
 • Optimerar din webbplats för nyckelord för köparens avsikt, trafikmaximering och inriktning på dina idealkunder.
 • Bygger säkra och kraftfulla länkar till din webbplats för de nyckelord du vill dominera.
 • Tar reda på var ditt företag är listat på nätet, uppdaterar och redigerar dina kataloglistor och bygger fler. 
 • Kontrollerar att din webbplats är mobilanpassad och sökbar.
 • Håller koll på trafik och visningar av din webbplats.
 • Hanterar ditt konto på Google Search Console för uppdateringar av xml-sitemap, fel på webbplatsens sidor och omprövningar av webbplatsen vid behov.
 • Hjälper dig att hantera och reparera ditt rykte på nätet och dina recensioner om det behövs.
 • Förbättra innehållet för fler kundkonverteringar, för ditt unika säljarbjudande och dina uppmaningar till handling.
 • Utvecklar ytterligare innehåll som bloggar för att förbättra sökmotorrankningen och positionera dig som expert inom din bransch.
 • Spårar interaktioner, samtal och konverteringar på din webbplats så att du vet hur din webbplats presterar.
 • Rapporterar till dig med mätbara resultat så att du kan se och förstå hur SEO fungerar.

Hur kan sökmotoroptimering, eller SEO, hjälpa ditt företag i Göteborg?

Sökmotoroptimering kan hjälpa ditt företag i Göteborg genom att göra din webbplats mer synlig. Att sticka ut på internet är svårt, med tanke på att det finns så många andra konkurrerande webbplatser där ute.

Att bli erkänd som ett av de bästa företagen att besöka kommer dock att ge dig fler kunder och i slutändan mer pengar.

Okej, jag vill ha sökmotoroptimering för mitt företag i Göteborg, vad är nästa steg?

Nästa steg för dig som vill synas i Göteborg är att boka en gratis rådgivningssamtal.

Så fort vi ingår i ett samarbete kommer följande process äga rum; 

Analys & planering av din kampanj

Vi planerar vår SEO-strategi baserad på 4 olika faser. Vi kommer först att analysera hela din webbplats för att få fram så mycket data som möjligt för att göra en lyckad planering. 

Implementering av aktiviteter

Så fort vi har all data vi behöver kommer vi att börja optimera din webbplats med vår framgångsrika process skräddarsydd för ditt specifika projekt. 

Uppföljning

Du kommer att ha tillgång i realtid till allt vi gör så att du och alla i ditt bolag kan känna er trygga i det arbetet som görs. 

Vi finns i lokalt i Göteborg

Vi har en djup förståelse för Göteborgsområdet och kan implementera strategier som är specifikt anpassade för att nå den lokala målgruppen. Genom att optimera företagets webbplats och närvaro på Google vi se till att ditt företag rankas högt i lokala sökresultat och öka den lokala synligheten.

Fördelarna med att anlita oss är många. Förutom ökad lokal synlighet kan vi också hjälpa till att förbättra företagets närvaro på Google My Business (numera Google Business Profile), vilket är en viktig plattform för att nå och engagera lokala kunder. Dessutom kan vi på Beyond hjälpa till att hantera recensioner och betyg för att säkerställa en positiv online-rykte.

Beyond Digital Marketing är den perfekta partnern för ditt företag i Göteborg. Vi erbjuder högkvalitativ sökmotoroptimering och har den erfarenheten som krävs för att hjälpa ditt företag att nå framgång online.

Kontakta oss idag för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet i lokala sökresultat och nå din målgruppen.

Vilka fördelar har ni att anlita oss?

Fördelarna andra företag har berättat om oss är: 

 • Personlig kontakt – Du blir inte bara en till kund, utan du blir en partner och vi jobbar med ditt projekt som om det vore vårt eget. Du är väldigt viktig för oss!

 • Vår SEO-process – Vi har en tydlig strategi som vi presenterar för er under vårt första möte. Medan andra leverantörer jobbar lite ”random” med olika aktiviteter, kan du känna dig trygg att ditt projekt kommer gå igenom en beprövad och tydlig SEO-process, framtagen av oss på Beyond.

 • Rapportering – Förutom att du har tillgång till din egen SEO-roadmap i realtid där du kan följa planeringen av ditt projekt, kommer du varje månad att få en rapport med de viktigaste punkterna som rör ditt projekt tillsammans med våra tankar och insikter gällande nuvarande läge. 

 • Passion – Vi är passionerade i vårt arbete, SEO är inte bara ett jobb för oss, det är en passion och det lär du märka redan när du bokar ett rådgivningssamtal. 

   

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälper dig. Vi är redo att hjälpa ditt företag i Göteborg att nå sin fulla potential online.

Hur stor betydelse har Google när det gäller lokala sökningar i Göteborg?

Google har en enorm betydelse när det kommer till sökningar i Göteborg. Som den mest använda sökmotorn är det avgörande att synas högt i deras sökresultat för att öka exponeringen och locka fler besökare till din webbplats.

Google har en dominerande marknadsandel och används av majoriteten av internetanvändarna i Göteborg. Att placera sig högt i deras sökresultat är en effektiv strategi för att nå ut till din målgrupp och öka din webbtrafik.

När din webbplats rankas högre på Google ökar chansen att den syns av potentiella kunder. Detta kan leda till en betydande trafikökning samt fler leads och konverteringar för ditt företag.

Varför måste ditt företag synas högt på Google om ni vill vara framgångsrika?

Att synas högt på Google är viktigt av flera anledningar:

För det första är Google den mest använda sökmotorn och majoriteten av internetanvändarna använder Google för att hitta information, produkter och tjänster. Genom att synas högt i sökresultaten ökar chansen att potentiella kunder hittar och besöker företagets webbplats.

En hög Google-ranking kan också påverka företagets trovärdighet och anseende. Konsumenter litar ofta på de företag som syns högst i sökresultaten och behandlar dem som auktoriteter inom sitt område. Detta kan leda till fler konverteringar och ökad försäljning för företaget.

Research har visat att majoriteten av användarna inte klickar sig förbi de första resultaten på Google-sidan. Det betyder att om företaget inte syns högt på Google riskerar de att missa många potentiella kunder. Genom att investera i SEO och synlighet på Google kan företag säkerställa att de når ut till sin målgrupp och får fördel över sina konkurrenter.

SEO är en långsiktig investering för ditt företag

SEO är en långsiktig investering för företag av flera skäl. Genom att implementera en effektiv strategi kan företag uppnå högre placeringar i sökmotorresultaten. Detta leder i sin tur till ökad synlighet och trafik till deras webbplatser.

Genom att synas högt upp i sökmotorerna får företaget större exponering för potentiella kunder. Detta resulterar i ökad trafik till webbplatsen och kan öka försäljningen av produkter och tjänster. SEO är också kostnadseffektivt jämfört med traditionella marknadsföringsmetoder. Det innebär att företag kan nå ut till sin målgrupp utan att spendera stora summor pengar.

En annan fördel med SEO är att det ger en stark avkastning på investeringen. Genom att optimera webbplatsens innehåll och struktur kan företag ranka högre i sökmotorerna och dra nytta av den organiska trafiken. Det långsiktiga målet är att generera fler konverteringar, det vill säga att få besökarna på webbplatsen att bli betalande kunder.

Vanliga frågor om SEO

Vad är SEO?

Sökmotoroptimering, eller SEO, är ett sätt att påverka en webbplats eller webbsida i en sökmotors obetalda resultat – vanligtvis kallade ”naturliga”, ”organiska” eller ”förtjänade” resultat.

Hur lång tid kommer det att ta att hamna på första sidan på Google?

Det är en väldigt vanlig fråga, och svaret är: det beror på. Har du en stark sajt med historik och kraft kommer det att gå betydligt fortare än om du har en ny fräsch sajt. 

Hur vet du om din sajt är stark? Boka ett gratis rådgivningssamtal med oss så listar vi ut det!

Varför ska man anlita en SEO konsult?

SEO är enkelt, om man vet hur man gör. Om du inte har kunskapen inhouse för att jobba med SEO då är det rekommenderat att du anlitar en sökmotorkonsult som vet vad som gäller och hur man lyckas med sökmotoroptimering. 

Hur fungerar SEO?

Sökmotorerna tittar på många variabler när de söker igenom din webbplats. On-page SEO innebär att arbeta med din webbplats innehåll, formatering, bilder, media, bloggar, laddningshastighet, användarupplevelse och mycket mer. Off-page-optimering handlar om de viktiga element som inte finns på din webbplats, inklusive backlinks, egenskaper i sociala medier, gästinlägg på externa bloggar och andra typer av artiklar. Optimering av en webbplats omfattar uppbyggnad av både on- och off-page-komponenter.

Var hittar ni oss?

Ni hittar vårt kontor här -> Beyond Digital Marketing

Vägbeskrivning från populära Poseidonstatyn på Götaplatsen till vårt kontor

 

Vill du veta mer om Göteborg?

Mer information om Göteborg hittar ni här -> Göteborg Wiki

Sevärdheter i Göteborg

Liseberg

Liseberg är en nöjespark i Göteborg och en av de mest populära turistattraktionerna i landet. Den öppnades den 9 augusti 1923 och har välkomnat miljontals besökare sedan dess. Liseberg har åkattraktioner för alla åldrar, från klassiska familjeattraktioner med fantastisk utsikt över staden till spänningssökande äventyr som berg- och dalbanor och flumes. Parken erbjuder också en mängd olika underhållning från sitt sommarmusikprogram till cirkusföreställningar och shower under hela året.

Varför är Liseberg så populärt?

Lisebergs popularitet beror främst på dess omfattande utbud av upplevelser som passar alla åldrar samt en varm atmosfär som gör att besökarna kan känna sig indragna i nöjen oavsett ålder eller preferenser. Parken har ett imponerande landskap där naturen möter konsten, storslagen arkitektur som syns överallt, från gamla träbyggnader fulla av sagominnen till moderna strukturer som byggdes så sent som förra året och som båda rymmer olika attraktioner, från en lekplats för barn till en adrenalinstinn vattenpark. Extra spänning finns runt varje hörn med något nytt och populärt som ständigt öppnas, så det finns alltid överraskningar som väntar även vanliga gäster.

Var ligger Liseberg i Göteborg?

Liseberg ligger nära centrala Göteborg vilket gör det lätt tillgängligt för besökare från när och fjärran. Nöjesparken ligger på toppen av en kulle vilket ger en fantastisk utsikt över stadskärnan, tillsammans med enkel åtkomst med bil och tåg med lokala transportlänkar som gör stopp här vanligtvis var 10-15:e minut under rusningstid. Härifrån tar det bara 25 minuter med bil eller färjetur över floden tills du når centrala Göteborgs bästa shoppinggator och historiska platser redo att utforskas efteråt. Slutligen, närliggande attraktioner som Slottsskogen eller Trädgårdsföreningen gör det möjligt för gäster som reser med barn att kombinera en dag i nöjesparken med långa promenader i grönska, vilket skapar en minnesvärd dag som de inte kommer att glömma så fort!

Götaplatsen

Götaplatsen är ett offentligt torg i Göteborgs centrum. Den byggdes 1889-90 enligt stadsutvecklingsplanen för Göteborg av arkitekten Victor von Gegerfelt med finansiering från Hjalmar Brantings stiftelse. I den ursprungliga planen ingick en fontän, men den färdigställdes inte förrän 1998 då den rekonstruerades enligt den ursprungliga designen.

Götaplatsen har en spektakulär utsikt och ger besökarna möjlighet att uppleva historisk arkitektur och några av stadens viktigaste landmärken som Stadsbiblioteket, Göteborgs stadshus samt flera skulpturer och monument.

I området kring Göta Platsen finns också många restauranger, butiker och kaféer som gör det till ett populärt resmål för både lokalbefolkningen och turister. Vid speciella tillfällen kan Göta Platsen också väljas för utomhuskonserter och andra evenemang som äger rum i Göteborg.

Namnet ”Götaplatsen” kommer från den gamla riksdagspalatsbyggnaden som en gång upptog en del av denna plats, ett område som går tillbaka ända till 1700-talet då Gustav III bestämde sig för att bygga sitt slott på Haga Slott på det som idag är känt som Slottskogens park. Under de följande åren ökade befolkningen som spred sig från detta landmärke till det som vi idag uppfattar som centrala Göteborg.

Götaplatsen erbjuder en rik historisk kultur med planer på att skapa ytterligare grönområden runt större eller mindre parker inom dess gränser – vilket gör det möjligt för både besökare och lokalbefolkning att njuta mer av naturen bland ikoniska artefakter direkt ur svenska historieböcker.

Gustaf Adolfs Torg

Gustaf Adolfs Torg är ett historiskt torg som ligger på den östra sidan av Göteborg, Sverige. Det är ett av stadens mest framträdande landmärken och fungerar som en central punkt för många av stadens sociala och kulturella aktiviteter. Torget fick sitt namn efter kung Gustav Adolf när han besökte Göteborg 1620, vilket gör det till en av de äldsta platserna i staden.

Det ligger i hjärtat av Göteborgs centrum och upptar ett område söder om Drottningtorget, öster om Valands torg och väster om Kungsportsplatsen. Flera viktiga byggnader ligger här, bland annat köpcentret Nordstan och Drottninggatan med sina många butiker och restauranger. Olika evenemang som konserter, filmvisningar, utställningar och andra kulturella aktiviteter anordnas också på Gustaf Adolfs Torg under hela året.

Arkitekturen som pryder dessa områden inkluderar en staty byggd för att hedra kung Gustav Adolfs i hans ära, fontäner och utsmyckade fasader från barockinfluerade byggnadsstilar i Göteborgs tidiga historia under 1700-talet. Detta monument har stor betydelse för lokalbefolkningen eftersom det förmedlar det rika kulturarv som Göteborg har bevarat under århundradena fram till idag.

Förutom dess betydelse för den lokala kulturen bidrar Gustaf Adolfs Torg även ekonomiskt på grund av att det ligger på denna centrala plats i Göteborg med många företag som är beroende av hög gångtrafik närvarande i närheten. Besökare bör vara uppmärksamma på tillkännagivanden så att de inte missar ett kommande evenemang eller specialtillfälle på Gustaf Adolfs Torg innan de åker!

Nordstan

Nordstan, som ligger i Göteborg, är ett av de största köpcentrumen i Skandinavien. Det består av över 170 butiker, en biograf med nio filmdukar och mer än 40 restauranger. Centret omfattar mer än 57 000 kvadratmeter (över 610 000 kvadratfot) och är värd för en av de största modemärkena och lyxkonsumenternas shoppingmiljöer i världen.

Strax söder om Avenyn och Vallgatans gatuliv sitter Nordstan som en knutpunkt för serviceinriktade verksamheter som banker och frisörsalonger. Köpcentret erbjuder också ett överflöd av aktiviteter som utställningslokaler eller caféer och matställen för att hålla besökarna underhållna vid sidan av att köpa varor.

Ett viktigt inslag i Nordstan är den familjevänliga atmosfären – centret har specialiserade faciliteter som vårdrum eller lekplatser utomhus som barnen kan njuta av medan föräldrarna handlar. Teknik finns också i överflöd här; Göteborgs centrums ”Wi-Fi-dal” finns inom Nordstans väggar och erbjuder offentlig internetuppkoppling för lokala användare.

Nordstan erbjuder bekvämlighet genom sin utformning i flera våningar som ger enkel tillgång till alla butiker; rulltrappor grupperade i de sex huvudgårdarna förbinder de två underjordiska våningarna med de två överjordiska våningarna som hyser kollektioner som sträcker sig från livsmedel till klädbutiker. Alla dessa butiker följer de senaste snabba modetrenderna och erbjuder kvalitetskläder från stora namn som H&M:s budgetvaruhus eller Gucci-designerkollektioner. Denna serviceinriktade anläggning gör den föga förvånande till en ledande aktör när det gäller att locka till sig inhemsk turism i Göteborg varje år.

Fiskekyrkan

Fiskekyrkan är en historisk kyrka som du måste se i Göteborg. Fiskekyrkan ligger på den fantastiska Södra Hamngatan i hjärtat av staden och är från 1737 och var ursprungligen en del av ett välgörenhetskomplex. Den har sedan dess förvandlats till en oumbärlig del av Göteborgs kulturlandskap.

Kyrkans utmärkande drag är dess fasad i barockstil, täckt av färgglada fresker på båda sidor. Interiören har också högkvalitativa stuckaturdekorationer och ett högt kupolformat tak med höga konstglasfönster som släpper in dagsljus i den plyschiga helgedomen. Dessutom hänger utsmyckade ljuskronor från taket och två stora orglar ger en imponerande bakgrund för gudstjänsterna.

Kyrkan kan skryta med sin rika historia och är värd för konserter med olika körer under hela året. Som sådan är den fortfarande en integrerad del av Göteborgs kultur och tradition även idag. Den fungerar som ett konstnärligt nav i sitt hjärta – den är värd för konstutställningar och föreställningar under hela våren till sena höstmånaderna.

Den slående byggnaden i rött tegel står mittemot marknaden ”Feske Soukens” där besökare kan hitta lokala produkter, hantverksvaror och presentartiklar tillverkade av svenska designers som Mooi Design Co., Sabel Ullgarnslageriet eller DoftarDesign flaskor fyllda med unika dofter för speciella tillfällen…

För resenärer som besöker Göteborg är Fiskekyrkan utan tvekan en av de mest intressanta upplevelserna att utforska!

Järntorget

Järntorget är ett torg i hjärtat av Göteborg. Det ligger i stadens Gamla Stan och är en av de mest populära turistattraktionerna. Denna gamla korsning etablerades först under medeltiden och består av många smala gränder fyllda med butiker och restauranger. Beroende på dag kan lokalbefolkningen flockas här för att shoppa eller umgås. Under högsäsongskvällar vaknar den till liv med buskisar och underhållare som skapar en eterisk atmosfär.

Den ligger mellan Vasaplatsen och köpcentret Nordstan och har varit ett centrum för handel sedan den grundades 1604, då köpmännen bytte varor där med kopparmalm som valuta – därav namnet Järntorget som översätts till Järnmarknaden. Vagnar stod på rad längs de kullerstensbelagda gatorna där handlarna sålde fisk, smör, mjöl och andra produkter från närliggande stadsdelar.

Platsen har sett mer än fyra århundraden av mänsklig aktivitet och har lämnat efter sig många traditionella byggnader, t.ex. Norra Bankohuset som går tillbaka till 1790-talet och det kungliga biblioteket som byggdes 1767 av Carl Hårleman på uppdrag av Gustav III av Sverige. Dess intrikata snickerier står elegant ut mot vita stenväggar och gör denna plats till ett unikt kulturarv som är värt att upptäcka.

Järntorget fortsätter att tjäna lokalbefolkningen som en plats där man kan träffas och köpa färskvaror som frukt, grönsaker eller delikatesser från lokala leverantörer till rimliga priser, så inget besök i Göteborg skulle vara komplett utan att kolla in denna fantastiska plats!

Haga

Haga är en historisk stadsdel i Göteborg, Sverige. Det är en pittoresk och charmig stadsdel med många fängslande sevärdheter att utforska längs de kullerstensbelagda gatorna – ett perfekt sätt att uppleva både klassisk svensk kultur och modern sofistikering. Från vackra färger med vintage spårvagnar till högklassiga restauranger, kaféer och butiker har Haga något för alla.

Haga ligger strax norr om stadens centrum och erbjuder ett mångsidigt utbud av aktiviteter – både dag och natt – inklusive historiska byggnader som stadsmuseet, pittoreska traditionella hus som har byggts om till butiker och skolor, ekologiskt odlade trädgårdar runt fontäner och dammar nära harmoniska kyrkor, flera aktuella konstgallerier och massor av livliga aktiviteter vid vattnet under sommarmånaderna.

Dessutom finns det inom gångavstånd massor av bekvämligheter i närheten – inklusive offentliga parker, köpcentrum, utmärkta matställen plus museer som Skansen Kronan för de kulturresenärer som vill ha färre folkmassor men ändå massor av saker att göra. Haga är också hemvist för otaliga musikställen som ofta är värd för stora akter under hela året så livemusikälskare kommer inte att sakna något snart!

På det hela taget kan man lugnt säga att ett besök på denna underbara plats kommer att få dig att känna dig som hemma i Göteborg!

Jacy’z Hotel & Resort

Jacy’z är en helt ny typ av resort från dem som gav dig Pigalle, Ystad Saltsjöbad, Steam och Ellery Beach House.

Läge: Hotellet finns i en 100-meter-hög skyskrapa som redan betraktas som ett nytt landmärke i Göteborg. Bakom den djärva glasfasaden fokuserar de på upplevelser med en mängd restauranger, barer och aktiviteter. Ett besök hos dem bör lämna dig med samma känsla som att lämna en storstad – du kunde inte se allt, så du måste bara gå tillbaka.

Rooftop Pool Club: En av deras mest spektakulära upplevelser finns på våningarna 27-28, där de välkomnar dig till Pachanga Pool Club. Här kan du njuta av en fantastisk utsikt över staden från poolen.

Restauranger: Jacy’z har tre restauranger:

  • Archie’s: Deras stora huvudrestaurang med All-American Classics.
  • Gaby’s: Deras amerikanska lunchrestaurang där kulturer från alla hörn av världen möts i en fantastisk blandning.
  • Gogogaga: Deras asiatiska skybar och Social Dinner Club med LA-vibbar bland stjärnorna.
 • Adress: Jacy’z Hotel & Resort, Drakegatan 10, 412 50 Göteborg.

Svenska Mässan

Svenska Mässan Gothia Towers är en framstående mötesplats i Göteborg. Här är några höjdpunkter om Svenska Mässan:

Beskrivning: Svenska Mässan Gothia Towers beskrivs som ”händelsernas centrum” och är Nordens ledande arrangör av mässor, events och konferenser. Människor från hela världen kommer hit för att mötas, få inspiration och dela upplevelser och kunskap.

Möten: De erbjuder möten i världsklass med tillgång till hotellboende, spa och underhållning av hög kvalitet. De har även en mängd matupplevelser, från lokala specialiteter till gourmetmat.

Läge: Svenska Mässan Gothia Towers har ett centralt läge i Göteborg, vilket innebär att besökare har nära till butiker, restauranger, gallerier och konsertlokaler.

Evenemang: De arrangerar en mängd olika evenemang, från konstutställningar till mässor och kongresser.

Digitala Möten: De erbjuder digitala mötesrum för olika typer av evenemang, från storskaliga kongresser till live streaming och interaktiva konferenser.

Gastronomi: De har prisbelönta kockar och serveringspersonal, vilket gör att många väljer Svenska Mässan och Gothia Towers för matens skull.

Adress: Svenska Mässan Gothia Towers, Mässans Gata/Korsvägen, 412 94 Göteborg.

Kontakt: Telefonnummer: 031-708 80 00