fbpx

SEO Göteborg - Beyond Digital Marketing

Vi är inte en vanlig SEO byrå, utan konsulter. Vi hjälper ditt företag i Göteborg att dominera över dina konkurrenter

Välkommen till Beyond Digital Marketing, din SEO partner i Göteborg. Vi har arbetat med digital marknadsföring med fantastiska framgångar sedan 2017 och vi fokuserar på organisk gratis riktad trafik från Google, sökmotoroptimering.

Vi är baserade i Göteborg och hjälper företag att nå topplaceringar i varje stad, enligt Google, för SEO! Vi har över 1000 webbplatser som vi regelbundet kör tester på, utöver våra kunders webbplatser. Detta gör att vi ligger långt framme när det gäller att förstå hur sökalgoritmen verkligen fungerar.

Vi gillar inte att prata om konkurrenterna, men verkligheten är att om de inte har tillgång till vår data kommer de inte att göra ett säkert och kraftfullt SEO-arbete, nästan som att lita på att en blind kirurg skulle operera en älskad familjemedlem!

Det finns så mycket felaktig information därute från de ”stora pojkarna” inom SEO, tyvärr är dom inte mycket mer än brickor i Googles spel. Det är därför du behöver gå Beyond…

seo göteborg hjälper med arkitekturanalys

Arkitekturanalys

 • Strategi för innehåll
 • Optimering av nuvarande webbsidor
 • Målinriktning på nyckelord
 • Utveckling av innehåll
 • Framgångsrika lösningar
on page optimering i göteborg

On page optimering

 • Skapande av SEO-vänliga URL-adresser
 • SEO-titel och META-beskrivning
 • Anpassning av strukturen
 • Strategi med interna länkar
vi hjälper dig med off page optimering i göteborg

Off page optimering

 • Länkarbete
 • Skapande av profiler för ditt företag i sociala nätverk
 • Uppföljning av arbetet
 • Analys av backlänkar
 • Rapportering

SEO är viktigt för företagets lönsamhet

Sökmotoroptimering är avgörande för ditt företags lönsamhet. Ju högre du rankas i sökresultaten, desto mer trafik får du och desto fler kunder.

SEO bör vara en prioritet för alla företag som vill maximera sina vinster: det förbättrar synligheten på nätet, ökar rankningen på Google och andra stora sökmotorer och ökar antalet försäljningskontakter.

För att maximera vinsten bör SEO vara en prioritet för alla företag. I det här fallet kommer högre rankningar att leda till ökad trafik och ökade försäljningskontakter.

Google och andra stora sökmotorer rankar webbplatser baserat på populariteten hos specifika nyckelord, vilket kan kontrolleras med SEO.

SEO strategi med långsiktiga och mätbara resultat

Beyond Digital Marketing är ett företag som är stolt över att tillhandahålla framgångsrik SEO med långsiktiga och mätbara resultat.

SEO förbättrar din synlighet på nätet, ökar dina placeringar i sökmotorer som Google och ökar antalet potentiella kunder.

Vi tar oss tid att förstå din verksamhet och arbetar tillsammans med dig under hela processen.

Vi är stolta över vår framgångsrika SEO strategi som ger långsiktiga resultat, ökar synligheten samtidigt som vi förbättrar rankningen på stora sökmotorer som Google för nyckelord som valts ut genom vår research.

Våra lokala SEO tjänster i Göteborg | Vad vi gör för dig

 • Granskar din befintliga webbplatsrankning och se hur vi kan förbättra den.
 • Utvärdering av konkurrenterna i din nisch för att veta vad de gör och hur vi kan slå dom.
 • Reparerar och underhåller strukturen på din webbplats så att den överensstämmer med de senaste uppdateringarna av Googles algoritmer.
 • Uppdaterar din webbplats kod för att se till att dina sidor indexeras korrekt av sökmotorerna.
 • Optimerar din webbplats för nyckelord för köparens avsikt, trafikmaximering och inriktning på dina idealkunder.
 • Bygger säkra och kraftfulla länkar till din webbplats för de nyckelord du vill dominera.
 • Tar reda på var ditt företag är listat på nätet, uppdaterar och redigerar dina kataloglistor och bygger fler. 
 • Kontrollerar att din webbplats är mobilanpassad och sökbar.
 • Håller koll på trafik och visningar av din webbplats.
 • Hanterar ditt konto på Google Search Console för uppdateringar av xml-sitemap, fel på webbplatsens sidor och omprövningar av webbplatsen vid behov.
 • Hjälper dig att hantera och reparera ditt rykte på nätet och dina recensioner om det behövs.
 • Förbättra innehållet för fler kundkonverteringar, för ditt unika säljarbjudande och dina uppmaningar till handling.
 • Utvecklar ytterligare innehåll som bloggar för att förbättra sökmotorrankningen och positionera dig som expert inom din bransch.
 • Spårar interaktioner, samtal och konverteringar på din webbplats så att du vet hur din webbplats presterar.
 • Rapporterar till dig med mätbara resultat så att du kan se och förstå hur SEO fungerar.

Hur kan sökmotoroptimering, eller SEO, hjälpa ditt företag i Göteborg?

Sökmotoroptimering kan hjälpa ditt företag i Göteborg genom att göra din webbplats mer synlig. Att sticka ut på internet är svårt, med tanke på att det finns så många andra konkurrerande webbplatser där ute.

Att bli erkänd som ett av de bästa företagen att besöka kommer dock att ge dig fler kunder och i slutändan mer pengar.

Det finns många sätt att öka ditt företags synlighet på nätet. Du måste dock arbeta med ett företag som vet vad de gör så att inget går förlorat i översättningen.

Okej, jag vill ha den bästa SEO konsult i Göteborg, så vad händer härnäst?

Så fort vi ingår i ett samarbete kommer följande process äga rum; 

Analys & planering av din kampanj

Vi hanterar ditt Google Search Console konto för uppdateringar av din xml sitemap, sidfel på webbplatsen med mera. 

On page optimering

Vi implementerar Beyond’s framgångsrika on page optimering så att du kan dominera över dina konkurrenter!

Off page arbete

Med off page arbete är det då länkbygge som gäller. Vi bygger de säkraste och starkaste länkar som finns i marknaden. 

SEO är en långsiktig investering för ditt företag

Sökmotoroptimering är en långsiktig investering, men fördelarna är enorma. De initiala kostnaderna för SEO är inte så höga, men det tar tid innan de syns i företagets resultat.

Vinsten kommer i form av högre ranking positioner för din hemsida vilket i sin tur leder till mer besökare varje dag. När dessa besökare kommer till din webbplats finns det en god chans att de kommer att köpa något från dig.

Det är här som investeringen i SEO blir värd det, eftersom den ökade trafiken och försäljningen mer än väl kompenserar för vad som ursprungligen spenderades på sökmotoroptimering.

Som du kan se finns det många fördelar med att investera i sökmotoroptimering, bland annat förbättrade placeringar som leder till högre klickfrekvens och konverteringar, bättre användbarhet på webbplatsen som uppmuntrar återkommande besökare, en bra användarupplevelse som hjälper dig att uppnå högre placeringar och en stark avkastning på investeringen.

SEO Göteborg - Vägen till lyckad sökmotoroptimering

Lokal SEO hjälper lokala företag i Göteborg genom att se till att deras verksamhet hittas i sökmotorerna. Termen ”lokal” syftar på den plats där företaget är beläget. Detta är till hjälp för lokala företag eftersom de inte behöver konkurrera med andra företag runt om i landet.

De behöver bara komma i kontakt med människor i det område där de är belägna. Det är också fördelaktigt för kunderna eftersom det hjälper dem att hitta det de vill ha snabbare än att söka i en nationell databas där det finns många olika platser.

Processen för lokal SEO liknar andra strategier för sökmotoroptimering. Någon som vill hitta ett företag gör en sökning på nätet genom att använda nyckelord. Antag att de hittar det de söker. I så fall kommer de sannolikt att välja just detta företag eller denna tjänst framför ett annat. Ju mer specifika sökordssökningarna är, desto bättre. Ju fler sökord kunden använder, desto mindre sannolikt är det att de hittar det de vill ha eftersom det finns för mycket konkurrens för dem att leta igenom.

Den här typen av marknadsföring fungerar riktigt bra med kunder som inte har mycket tid att leta igenom en nationell databas för att hitta de produkter eller tjänster som de söker. Lokal SEO hjälper dem att hitta vad de behöver snabbare genom att söka på lokala företag i Göteborg i stället för att söka bland alla typer av olika företag runt om i landet.

Vanliga frågor om SEO

Vad är SEO?

Sökmotoroptimering, eller SEO, är ett sätt att påverka en webbplats eller webbsida i en sökmotors obetalda resultat – vanligtvis kallade ”naturliga”, ”organiska” eller ”förtjänade” resultat.

Hur lång tid kommer det att ta att hamna på första sidan på Google?

Det är en väldigt vanlig fråga, och svaret är: det beror på. Har du en stark sajt med historik och kraft kommer det att gå betydligt fortare än om du har en ny fräsch sajt. 

Hur vet du om din sajt är stark? Boka ett gratis rådgivningssamtal med oss så listar vi ut det!

Varför ska man anlita en SEO konsult?

SEO är enkelt, om man vet hur man gör. Om du inte har kunskapen inhouse för att jobba med SEO då är det rekommenderat att du anlitar en sökmotorkonsult som vet vad som gäller och hur man lyckas med sökmotoroptimering. 

Hur fungerar SEO?

Sökmotorerna tittar på många variabler när de söker igenom din webbplats. On-page SEO innebär att arbeta med din webbplats innehåll, formatering, bilder, media, bloggar, laddningshastighet, användarupplevelse och mycket mer. Off-page-optimering handlar om de viktiga element som inte finns på din webbplats, inklusive backlinks, egenskaper i sociala medier, gästinlägg på externa bloggar och andra typer av artiklar. Optimering av en webbplats omfattar uppbyggnad av både on- och off-page-komponenter.

Var hittar ni oss?

Ni hittar vårt kontor här -> Beyond Digital Marketing

Vägbeskrivning från populära Poseidonstatyn på Götaplatsen till vårt kontor

 

Vill du veta mer om Göteborg?

Mer information om Göteborg hittar ni här -> Göteborg Wiki