fbpx

Löpande månatligt SEO-arbete

Välkommen till Beyond Digital Marketing, där din resa mot bättre online synlighet och ökad trafik tar fart. I den digitala världen är sökmotoroptimering (SEO) nyckeln till att fånga din målgrupps uppmärksamhet och leda dem rakt till din webbplats. Men SEO är inte en engångshändelse; det kräver en kontinuerlig insats för att säkerställa att din webbplats inte bara når toppen av sökresultaten, utan stannar där. Det är här vår tjänst ”Löpande Organisk SEO” kommer in i bilden.

”Löpande Organisk SEO” är en omfattande tjänst som vi erbjuder, designad för att ge din webbplats en stadig och hållbar tillväxt i organisk trafik över tid. Genom en kombination av on page och off page aktiviteter, skapar vi en skräddarsydd SEO-strategi som speglar ditt varumärkes unika behov och mål. Vår metodik är inriktad på att skapa ett starkt fundament för din online närvaro och bygga vidare på det med innovativa strategier som håller dig ett steg före konkurrensen.

Oliver Cartea och Charlotta Ullholm, de erfarna digitala marknadsförarna bakom Beyond Digital Marketing, har sina rötter djupt förankrade i den dynamiska världen av SEO. Med en solid bakgrund inom både teknisk utveckling och online marketing, är de väl rustade för att navigera i SEO-landskapet och leverera resultat som räknas.

Dyk ner i vår tjänst ”Löpande Organisk SEO” och upptäck hur vi kan accelerera din digitala tillväxt. Läs vidare för att förstå de detaljerade aspekterna av vår tjänst och hur vi på Beyond Digital Marketing kan bli din betrodda partner i din strävan efter online framgång.

Varför löpande SEO?

I den snabbt föränderliga digitala världen är stagnation din fiende. Sökmotorer uppdaterar ständigt sina algoritmer, och konkurrenterna arbetar outtröttligt för att optimera sina webbplatser. En engångsoptimering räcker inte för att säkerställa en långvarig framgång online. Det är här behovet av en löpande organisk SEO-strategi blir tydligt.

Håll dig uppdaterad: SEO är inte statiskt. Vad som fungerade igår kanske inte fungerar idag. En löpande SEO-strategi säkerställer att din webbplats är uppdaterad med de senaste bästa praxis och algoritmuppdateringarna.

Bygg och bibehåll din ranking: Att nå toppositionerna i sökresultaten är bara halva striden. Den andra halvan är att behålla din plats där, vilket kräver en kontinuerlig insats för att optimera och uppdatera din webbplats.

Ökad organisk trafik: Genom att kontinuerligt optimera din webbplats för relevanta sökord och skapa värdefullt innehåll, kan du dra nytta av den fria, organiska trafiken som kommer från sökmotorerna.

Bättre användarupplevelse: En del av SEO handlar om att förbättra användarupplevelsen på din webbplats. Genom att kontinuerligt arbeta med teknisk SEO, sidhastighet och mobiloptimering, skapar du en bättre användarupplevelse vilket i sin tur kan leda till bättre rankingar.

Ökad konversionsfrekvens: När din webbplats rankar högt för relevanta sökord, ökar inte bara din trafik, utan chansen att konvertera dessa besökare till kunder ökar också.

Långsiktig tillväxt: Löpande organisk SEO är en investering i din webbplats långsiktiga tillväxt. Det bygger en solid grund som kan bära frukter långt in i framtiden.

Denna tjänst vi erbjuder på Beyond Digital Marketing är inte bara om att uppnå korta framgångar; det handlar om att skapa en långsiktig plan för din online framgång. Löpande organisk SEO är hjärtat i en hållbar digital marknadsföringsstrategi, och vi är här för att hjälpa dig att navigera genom denna kontinuerliga resa.

On page-aktiviteter

On page-SEO är grunden för din webbplats synlighet och ranking i sökmotorerna. Det omfattar alla de optimeringar som görs direkt på din webbplats för att göra den mer sökmotorvänlig och användarvänlig. Här är några av de viktiga on page-aktiviteter som ingår i vår tjänst ”Löpande Organisk SEO”:

Sökordsanalys: Identifiering av de mest relevanta och sökta sökorden inom din nisch är avgörande. Vi utför en omfattande sökordsanalys för att hitta de bästa möjligheterna för din webbplats.

Metadatoptimering: Optimering av titlar, beskrivningar och andra metataggar är essentiellt för att säkerställa att sökmotorer och användare förstår innehållet på din webbplats.

Innehållsoptimering: Skapandet och optimeringen av högkvalitativt innehåll som svarar mot användarnas sökintention och hjälper till att förbättra din ranking för relevanta sökord.

Teknisk SEO: Att säkerställa att din webbplats är tekniskt sund är avgörande för SEO framgång. Det inkluderar att optimera sidhastighet, mobilvänlighet, och att lösa eventuella tekniska problem som kan hindra din webbplats prestanda i sökmotorerna.

Interna länkar: En välstrukturerad intern länkstruktur hjälper till att förbättra användarupplevelsen och stärker din webbplats SEO genom att göra det enklare för sökmotorer att indexera ditt innehåll.

Schema Markup: Genom att implementera schema markup kan vi hjälpa sökmotorer att bättre förstå innehållet på din webbplats, vilket kan leda till rikare sökresultat och ökad synlighet.

URL-struktur: En SEO-vänlig URL-struktur hjälper både sökmotorer och användare att förstå vad varje sida handlar om och förbättrar därmed din webbplats rankingpotential.

Bildoptimering: Bilder är en viktig del av din webbplats innehåll. Vi ser till att dina bilder är optimerade både i storlek och med korrekta alt-taggar för att förbättra sidhastigheten och sökmotorvänligheten.

Genom att noggrant ta itu med alla dessa on page-faktorer, arbetar vi på Beyond Digital Marketing för att skapa en stark grund för din webbplats SEO och för att förbättra din online synlighet och trafik.

Off page-aktiviteter

Utöver det arbete som utförs direkt på din webbplats, spelar off page-SEO en avgörande roll för hur din webbplats rankas i sökmotorerna. Off page-aktiviteter hjälper till att bygga och förbättra din webbplats auktoritet och relevans. Här är några av de centrala off page-aktiviteter som ingår i vår tjänst ”Löpande Organisk SEO”:

Länkbyggnad: Att skapa kvalitativa och relevanta inkommande länkar till din webbplats är fundamentalt för att bygga webbplatsens auktoritet. Vi fokuserar på att skapa naturliga länkbyggnadsstrategier som följer sökmotorernas riktlinjer.

Influencersamarbeten: Samarbeten med influencers och bloggare inom din bransch kan hjälpa till att öka din webbplats synlighet och trafik. Vi hjälper till att identifiera och engagera lämpliga partners för samarbeten.

Sociala signaler: Aktiv närvaro och engagemang på sociala medier kan skicka positiva signaler till sökmotorerna om din webbplats popularitet och relevans. Vi arbetar för att öka din sociala närvaro och engagemang.

Lokal SEO: För företag med en lokal närvaro är lokal SEO avgörande. Vi hjälper till att optimera din Google My Business-profil och andra lokala kataloglistor för att förbättra din synlighet i lokala sökresultat. Tex har vi en tjänst specifik för företag som vill ha SEO i Göteborg, men denna tillämpas oavsett stad.

Gästbloggning: Att skriva gästinlägg på respekterade branschbloggar och webbplatser kan hjälpa till att bygga din webbplats auktoritet och skicka kvalitativ trafik.

Pressmeddelanden och PR: Genom att skicka ut pressmeddelanden och bedriva PR-aktiviteter, kan vi hjälpa till att öka din webbplats synlighet och auktoritet inom din bransch.

Konkurrentanalys: Att förstå och övervaka vad dina konkurrenter gör off page kan ge viktig insikt och hjälpa till att forma din egen off page-strategi.

Översyn och rensning av länkprofil: Regelbunden översyn och rensning av din webbplats länkprofil är viktigt för att säkerställa en sund och riskfri länkprofil.

Genom en kombination av dessa och andra off page-strategier, strävar vi på Beyond Digital Marketing efter att bygga och förbättra din webbplats auktoritet och synlighet i sökmotorerna, vilket i sin tur bidrar till ökad organisk trafik och bättre rankningar.

Anpassade SEO-planer

Inget företag är det andra likt, och detsamma gäller för SEO-behoven. På Beyond Digital Marketing förstår vi vikten av att skräddarsy SEO-strategier som speglar ditt företags unika mål och utmaningar. Vår tjänst ”Löpande Organisk SEO” är inte en ”one-size-fits-all”-lösning, utan en anpassad plan utformad med din specifika bransch och marknad i åtanke. Här är några av de anpassade SEO-planer vi erbjuder:

Målgruppsanalys: Vi börjar med att förstå din målgrupp och deras sökbeteende för att kunna skapa en SEO-strategi som träffar rätt.

Konkurrensanalys: Genom att analysera dina konkurrenters styrkor och svagheter kan vi identifiera möjligheter och hot inom din nisch.

Teknisk SEO-analys: En djupgående teknisk analys av din webbplats hjälper oss att identifiera och åtgärda problem som kan påverka din sökmotorrankning.

Sökmotorvänlig webbdesign: Vi rekommenderar och implementerar en sökmotorvänlig webbdesign som inte bara är estetiskt tilltalande utan också optimerad för bästa möjliga sökmotorprestanda.

Innehållsstrategi: Utveckling av en innehållsstrategi som engagerar din målgrupp och förbättrar din webbplats ranking för relevanta sökord.

Länkbyggnadsstrategi: Skapande av en robust länkbyggnadsstrategi som hjälper till att bygga och förbättra din webbplats auktoritet och ranking i sökmotorerna.

Mätning och uppföljning: Regelbunden övervakning och rapportering av din SEO-prestanda för att säkerställa att vi är på rätt spår och uppnår dina mål.

Feedback och iteration: Vi värdesätter din feedback och är redo att iterera och anpassa din SEO-plan baserat på de insikter och resultat vi får över tid.

På Beyond Digital Marketing, arbetar vi tätt tillsammans med dig för att utveckla och genomföra en SEO-plan som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar. Vår passion för framgång driver oss att ständigt söka nya och innovativa sätt att förbättra din webbplats SEO och bidra till din online framgång.

Om oss

Beyond Digital Marketing är en modern digital marknadsföringsbyrå som drivs av Oliver Cartea och Charlotta Ullholm, två erfarna online marketing experter med en djup passion för SEO. Med baser i både Stockholm och Göteborg, samt en flexibel närvaro i städer som Barcelona och London, representerar vi den nya vågen av internetentreprenörer. Vår filosofi kretsar kring friheten att arbeta var som helst i världen, vilket möjliggörs genom vår modell som prioriterar kvalitativ leverans över traditionella arbetstider.

Oliver Cartea: Oliver började sin karriär som utvecklare, men fann snart sin kallelse inom online marketing och SEO. Sedan 2016 har han verkat som sökmotorkonsult, där han har hjälpt företag i både små och stora nischer att nå toppresultat i sökmotorerna. Hans målmedvetenhet och engagemang återspeglas i varje projekt han tar sig an, som om de vore hans egna.

Charlotta Ullholm: Känd som Charlie, har Charlotta en rik erfarenhet inom online marketing, med en speciell talang för SEO, länkbygge och Facebook annonsering. Sedan 2011 har hon hjälpt företag att växa online, och med en bakgrund i en av de mest konkurrensutsatta nischerna, Online Casino, har hon bevisat sin förmåga att nå framgång oavsett branschens utmaningar.

Utöver att arbeta med klienters webbplatser driver vi också flertalet egna SEO-projekt där vi utnyttjar toppmodern SEO för att uppnå höga positioner på Google. Vår erfarenhet från en rad olika marknader och projekt ger oss en djupgående förståelse för hur SEO kan anpassas och optimeras för olika företags unika behov.

Vårt team består av dedikerade professionella från olika delar av världen, alla delar vår vision om kvalitativ leverans och friheten att arbeta på de villkor som bäst passar dem. Vi tror att denna modell inte bara leder till högre arbetsmoral, utan också till snabbare och mer effektiv leverans till våra klienter.

På Beyond Digital Marketing är vi inte bara din SEO-leverantör, vi är din partner i digital framgång. Vi ser fram emot att arbeta tätt tillsammans med dig för att förverkliga din online potential och nå nya höjder tillsammans.

Kontakta oss

Att ta steget mot bättre SEO och online närvaro är en resa som vi på Beyond Digital Marketing är ivriga att följa med dig på. Vi välkomnar dig att kontakta oss för att diskutera ditt företags unika behov och hur vi kan stödja din online framgång.

Vi erbjuder ett kostnadsfritt rådgivningssamtal där vi kan utforska din nuvarande webbplatsprestanda, identifiera möjligheter och diskutera hur vår tjänst ”Löpande Organisk SEO” kan skräddarsys för att uppfylla dina mål.