fbpx

Vi växer din tandläkarklinik

Utan att ni lägger någon tid alls!

SEO för tandläkarkliniker

Se vårt webinarium om hur ni kan växa er tandläkarklinik 2023 och framåt!

Efter att ha arbetat med en av Sveriges största och mest snabbväxande tandläkarkliniker, plus en lång erfarenhet av online marknadsföring, har vi det som krävs för att ta din klinik till nästa nivå. Och det bästa av allt –> ni behöver inte lägga någon tid alls – vi sköter allt! 

Fyll i formuläret nedan så skickar vi webinariet via email

Vi hjälper er få fler bokningar via er hemsida!

Hur? Det är enkelt, vi gör “bara” så här

  • Syns ni i topp på Google idag? Vi ser till att ni gör det.
  • Syns ni i topp på Google Maps idag? Vi ser till att ni gör det.
  • Har ni en närvaro i Sociala Medier och “Social proof” på att ni vet vad ni gör och att man kan lita på er? Vi ser till att ni har det.
  • Har ni fina recensioner som syns när en blivande patient kollar upp er online? Vi hjälper er få dom på plats och löpande bli fler och fler.
  • Har ni en tydlig strategi för innehållsmarknadsföring och postar ni regelbundet kraftfull information som stärker er auktoritet och er hemsida? Vi ser till att ni gör detta.

 

Om du kan svara JA på alla frågor ovan så är ni redan en god bit på väg, om inte, hör av dig till oss så ser vi till att du inom kort kan svara JA.

Verkar det mycket? Verkar det komplicerat? Du kan andas ut…

Du kan andas ut för med vår “press button solution” sköter vi allt det här åt er. Utöver tiden det tar för att gå igenom rapporterna av arbetet och månadens resultat, så behöver ni inte lägga någon mer tid alls än vad ni gör idag. 

Det är det som är det fina med att anlita en expert inom området som gör jobbet.

SEO - det mest komplexa, är vår största styrka

Det mest komplexa, och även det mest föränderliga i den här marknadsföringsmixen, är SEO och SEO är vår allra starkaste sida.

Då vi själva jobbat (och jobbar) med många egna SEO projekt inom en rad olika branscher de senaste åren, tar vi år efter år med oss allt vi lärt oss där och applicerar det rakt in er SEO-strategi.

Vi står stolta vid faktum att vi applicerar exakt samma SEO-strategier på våra egna “babies” (projekt) som på ditt och vi värnar om att ge er de bästa och mest uppdaterade strategier och trygga tillvägagångssätt som finns på marknaden idag 2023.