fbpx

Anmäl ditt intresse till vår kostnadsfria & effektiva On Page optimering

5 företag kommer att få en gratis (och super effektiv) On Page optimering

Varför 5 företag?

För att det är det vi hinner med! Vi vill gärna fokusera och leverera ett arbete vi är stolta över. Vi har nu tid för att fokusera på fem nya företag. Blir ditt företag ett av dom utvalda? Läs mer och anmäl ditt intresse nedan!

Vår On Page optimering har gett resultat för ALLA vi har implementerat det på. Beroende på din sajts nuvarande kraft kan resultatet variera. 

Vi har sett sajter hoppa från sida 2-4 till topp 5 på sidan 1 på Google för de önskade sökorden, vilket innebär att ni kommer att få organisk trafik ganska omgående. 

Vi har också sett sajter som inte finns någonstans i sökresultatet plötsligt dyka upp på sida 2 av Google. 

Det är inte ovanligt att när vi optimerar alla sidor på webbplatsen att man ser en ökning på mer än 50% på organisk trafik. 

Kan alla få en gratis On Page optimering?

Nej. On Page optimeringen är 100% gratis, men vi ser gärna till att det finns en chans till ett samarbete och därför söker vi företag som har tankar på att förbättra sin synlighet online och som har en budget att investera i SEO ifall intresset finns. 

Hur mycket budget behövs? (vid ett eventuellt samarbete)

Ni får räkna med en budget på minst 7500tkr per månad. Har ni frågor kring detta kan du boka ett gratis rådgivningssamtal med oss. 

Anmäl ditt intresse nedan